x

Aqua arbejder på nyt album

Aqua arbejder på nyt album

Efter seks års pause blev Aqua gendannet i 2007, hvilket medførte koncerter blandt andet på Grøn Koncert samt et opsamlingsalbum, der indeholdt tre nye numre. Trods Søren Rasteds succes med Hej Matematik har man valgt at fortsætte samarbejdet, og nu bekræftes det at den gendannede gruppe er i studiet for at indspille gruppens tredje album.

Den millionsælgende gruppe har faktisk kun pladerne "Aquarium" og "Aquarius" på samvittigheden, men nu er album nummer tre altså på vej, og udgivelsen vil blive fulgt op med koncerter senere i år blandt andet til Rock Under Broen og Nibe Festival.

Der er endnu ikke sluppet mange detaljer ud om projektet, men ifølge bandets manager, Niclas Anker, er pladen dog ikke færdig endnu. Til Se & Hør siger han:

"Jeg kan bekræfte, at der er et album på vej. Det er et meget spændende projekt. De, der er lavet indtil videre, er utroligt godt. Men vi er langtfra færdige endnu".

Men skal man tro gruppens nye Facebook-side, der blev oprettet i weekenden, så varer det ikke længe, inden gruppen er klar med nyt om deres fremtid.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA