Nyhed

Jon med i dance-projekt

Den unge popstar med i succesrigt samarbejde med de to danske dj’s fra danceorkestret Musikk

Som vinder af den anden udgave af tv-sangkonkurrencen Popstars fik den kun 17-årige Jon for godt to år siden masser af omtale og stor succes med debutudgivelsen ”This Side Up”, der på under en måned solgte dobbeltplatin.

Siden har der været stille omkring den unge popkomet, der har fået mest presseomtale i forbindelse med en dom for vold i 2003, men nu er han altså dukket op til overfladen igen. Han har således medvirket på Musikks dancenummer ”Summer Lovin”, der nu har ligget mere end tre måneder i toppen af Dancecharten, hvor det en periode også har indtaget førstepladsen.

Nummeret er nu også blevet udsendt i resten af Skandinavien, hvor det bl.a. i Sverige er blevet godt modtaget. Det er således gået direkte ind på en 16. plads foran navne som f.eks. Christina Aguilare og Rupee.


Jon indgår i projektet under pseudonymet John Rock, som han bruger, når han deltager i mere upopede produktioner. Musikk-albummet udkommer i starten af det nye år, og en opfølger til Jons egen debutplade forventes også klar i en ikke al for fjern fremtid.

ANNONCE