x

Treefight For Sunlight spiller danske koncerter

Treefight For Sunlight spiller danske koncerter

Treefight For Sunlight har siden udgivelsen af deres debut "A Collection Of Vibrations For Your Skull" på Tambourhinoceros oplevet stigende succes både herhjemme og i udlandet, men det følger det populære band op på ved at tage på dansk turné til foråret.

Den internationale succes har indtil videre blandt andet udmundet i en international pladekontrakt med det hæderskronede selskab Bella Union, som GAFFA skrev i november. Debutalbummet har også været populært herhjemme og modtog således fire stjerner af GAFFAs Pelle Sonne Lohmann, der beskrev musikken med følgende ord:

"(...) melodierne er frydefuldt iørefaldende, og de flerstemmige omkvæd er i flere tilfælde i dansk særklasse."

"A Collection Of Vibrations For Your Skull" havnede på mange lister over de bedste udgivelser i 2010, men heldigvis finder Mathias Sørensen, Morten Winther Nielsen, Christian Rohde Lindinger og Niels Kirk stadig tid til at tage på dansk mini-forårsturné. Koncertrækken indledes på endagsfestivalen Lemvig Upcoming Festival den 4. februar og efterfølges af optrædener i Aalborg, Aarhus, København og Herning.

Da bandet spillede opvarmningsjob for The Rumour Said Fire på Aalborg Studenterhus, gav GAFFAs Kristian Pedersen fire stjerner, og Treefight For Sunlight har netop været et af fem danske bands, der spillede på den hollandske festival Eurosonic. Udover Treefight For Sunlight spillede Kellermensch, Vinnie Who, Agnes Obel og My Bubba & Mi på festivalen, der sluttede d. 15. januar, så der er al grund til at tro, at Treefight For Sunlight er ved at være rutinerede, når de indleder deres kommende Danmarksturné.

Treefight For Sunlights danske forårsprogram ser således ud:

4.2 Lemvig Upcoming Festival, Lemvig       

12.3 Studenterhuset, Aalborg

17.3 Musikcaféen, Aarhus

18.3 Lille Vega, København

26.5 Fermaten, Herning

 
Treefight For Sunlight skal desuden spille på festivalen by:Larm i Oslo i februar og tager efter de danske forårskoncerter på en mindre Europaturné. Den første offentliggjorte internationale sommerfestival er den anmelderroste "End Of The Road Festival" i England, og mange flere festivaler forventes offentliggjort i løbet af foråret 2011.

Du kan købe billetter til Treefight For Sunlights danske koncerter via GAFFA LIVE.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA