x

Westlife-koncert udarter sig:

Westlife-koncert udarter sig:

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning under en nyligt overstået Westlife-koncert i Indonesiens fugtigtvarme hovedstad Djakarta, havde bystyret valgt at udkommandere hele 2.000 kampberedte politifolk. Det store politi-opbud skyldtes, at man tidligere på året – under en simpel autografseance med det komplet præfabrikerede drengeband A1 – havde oplevet fire tragiske dødsfald, fordi der opstod panik.

Men til koncerten med Westlife forleden var der altså taget højde for alt – mente man. Sikkerhedsmandskabet var placeret strategisk forsvarligt, og der var som bekendt nok af dem. Nu gik det så hverken værre eller bedre end at det var politiet SELV som stod for panikken i denne omgang - af endnu ukendte årsager begyndte politiet nemlig at gennembanke … politiet. Det store slagsmål udartede sig hurtigt til at blive et rigtigt stort slagsmål, som endte med at være et kæmpestort slagsmål – og da støvet lagde sig, måtte man have lommeregnere frem, for at kunne tælle alle de sårede og kvæstede sikkerhedsfolk.

Udover det store antal gennemtævede ordenshåndhævere, var der naturligvis også de sædvanlige godt 20 teenagepiger, som måtte akutbehandles – men det var straks mere normalt: de var nemlig bare besvimet under Westlife’s deeejlige show.

Måske en idé til næste års 1. maj i Fælledparken: at politiet gennemprygler sig selv for en gangs skyld?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA