x

Panda Bear afslører albumdetaljer

Panda Bear afslører albumdetaljer

Panda Bear var med til at starte det succesfulde, eksperimentelle rockband Animal Collective, der var på alles læber i 2009 efter den roste udgivelse "Merriweather Post Pavilion", og rygterne omkring udgivelsen af bjørnens fjerde soloalbum har svirret længe.

Efter udgivelsen af soloalbummet "Person Pitch" i 2007 har sangskriveren udgivet en række 7'' singler, og på det kommende album vil der oven i dem være en række både nye og remixede numre. "Tomboy" er mikset af tidligere Spacemen 3-medlem Sonic Boom, og er efter alt at dømme et farvel med den lyd, der ellers har været kendetegnende for både Panda Bears og Animal Collectives seneste.

Om den kommende udgivelse har Panda Bear på pladeselskabet Paw Tracks hjemmeside udtalt:

"Jeg blev træt af de strenge grænser, der er, når man benytter samples. Jeg tænkte på Nirvana og The White Stripes, og det fik mig optaget af ideen om at lave noget med stort fokus på guitar og rytme."

"Tomboy" skulle i følge hjemmesiden favorisere en mørkere, mere strømlinet lyd. Samtidig er albummet også en bevægelse tilbage mod Panda Bears ungdom i Baltimore, hvor Baltimore R&B-radio var en af favoritstationerne.

Alle detaljer - inkl. trackliste - offentliggøres senere, men den amerikanske radiostation NPR har fået lov til at spille hele albummet live, og du kan høre radioprogrammet, hvor det sker, her. Du kan på hjemmesiden også downloade programmet som podcast.

Det kommende fuldlængdealbum "Tomboy" udkommer 18. april på Panda Bears eget selskab Paw Tracks.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA