x

Nyt 50 Cent-album på vej

Nyt 50 Cent-album på vej

I juli sidste år kunne GAFFA fortælle, at 50 Cent havde droppet udgivelsen af albummet "Black Magic", som skulle have været opfølgeren til "Before I Selfdestruct" fra 2009. Men nu lader det til, at Fiddy alligevel snart er klar til at udgive sit femte studie-album siden gennembruddet med albummet "Get Rich Or Die Trying" fra 2003, som også blev titlen på 50 Cents egen film, hvor rapperen selv spillede hovedrollen.

Siden sit gennembrud har 50 Cent foruden musikken også udgivet computerspil og medvirket i adskillige spillefilm. Sidste udspil "Before I Selfdestruct" formåede dog ikke rigtig at overbevise GAFFAs anmelder Christian Grubert, som kun gav albummet 2 stjerner og følgende kritik:

"Dette er hans sidste kontraktuelle album med Interscope, så går man pop med det, eller prøver man igen at finde tilbage til gaden? 50 vælger det sidste, og sætter kurs mod mørket, ondskaben og respekten. Eneste problem … man tror ikke længere på det. Og det er et problem, et problem, der efterlader Before I Self Destruct uden dybde".

For nylig gav 50 Cent en opdatering på udgivelsen af det kommende album via Twitter, hvor han skriver:

"Her er jeg så. Jeg er tilbage. Har I savnet mig? Jeg har arbejdet på albummet i dag. Jeg tror jeg er 80% færdig."

50 Cent har tidligere udtalt, at konceptet bag "Black Magic", som var mere inspireret af rock og dance, blev lagt på hylden, fordi det ikke passede med de nye beats og sange, som han begyndte at arbejde med efter sin hjemvenden til USA. Derfor må vi altså vente lidt endnu, før vi kan høre, hvordan det lyder, når 50 Cent kaster sig ud i et rock- og dance-inspireret album.

Indtil kan man glæde sig over, at der trods alt kommer et nyt album fra 50 Cent, som altså forventes at udkomme til marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA