x

Junior Senior remixer Le Tigre

Junior Senior remixer Le Tigre

Foto: Søren Solkær Starbird

Som en slags optakt til indspilningen af opfølgeren til ”D-D-Don’t Don’t Stop the Beat” har Junior Senior remixet ”Nanny Nanny Boo Boo” af de amerikanske forbilleder Le Tigre.

På Junior Seniors hjemmeside kan man læse, at duoen altid har været meget begejstret for Le Tigres pågående og højeksplosive udtryk. Le Tigres blanding af electro-punk, feminisme og synthpop har været en stor inspirationskilde for Junior Senior, og nu har drengene så fået lov til at lave et remix for forbillederne.

Le Tigre er lige nu højaktuelle med albummet ”This Island”, som udkom den 19. oktober. Junior Seniors remix af Le Tigre udkommer på forskellige formater i både USA og Europa – bl.a. på en limited edition-ep som følger med albummet. På ep’en findes ud over Junior Seniors remix af ”Nanny Nanny Boo Boo” også numrene "After Dark" (Morel's Pink Noise Vocal Mix) og "After Dark" (N D B Vocal Discomix).

Crunchy Frog kan i dag ikke bekræfte, hvorvidt remixet bliver tilgængeligt i Danmark, og den interesserede lytter er derfor indtil videre henvist til diverse internationale online pladebutikker.

Go Junior Go Senior!

Le Tigre


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA