x

Damon vil have Liam med på næste Gorillaz-album

Damon vil have Liam med på næste Gorillaz-album

Blur’s rapkæftede provo-forsanger Damon Albarn, er tilsyneladende ude på at begrave stridsøksen og slutte fred med engelsk rocks absolut mest flabede sanger, Liam Gallagher. I hvert fald kan en engelsk tabloid-avis afsløre, at Albarn gerne ser Liam synge for sig – på det næste Gorillaz-album.

Fejden mellem de to gigantiske britpop-bands har sine rødder så langt tilbage som i 1995, da begge bands udsendte en single på præcis samme dag. Det var Blur’s Country House, og for Oasis vedkommende drejede det sig om hittet Roll With It – begge sange susede opad hitlisterne skulder ved skulder (så at sige). Siden da har de engelske medier ikke skyet én eneste lejlighed til at fylde brænde på de to lidenskabelige brushoveders vrede bål. Men nu kan The Daily Star altså citere Albarn for at ville ende krigen, Albarn priser i interviewet ligefrem Liam’s stemme, og inviterer ham altså med på det næste Gorillaz-album.

”Jeg vil have Liam med på dét album. Han har en fantastisk stemme, og jeg kunne godt tænke mig at skrive en anstændig sang til ham for en gangs skyld. Det er totalt spild af hans talent, at han render rundt og leger den store popstjerne med celebrity-kærester”, forklarer Damon Albarn altså.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA