x

Courtney indspiller jazz OG powergirl-punk

Courtney indspiller jazz OG powergirl-punk

Vidste du at Courtney Love var forsanger i Faith No More tilbage I firserne – før Chuck Mosely (som igen var før Mike Patton) overtog? Sådan er der så meget med frøken Love – som i sidste uge måtte gennemgå en tragisk ufrivillig abort, sandsynligvis fordi hun arbejdede alt for hårdt. Ifølge et oplslag på Hole’s officielle hjemmeside, er Courtney nu gået sammen med sin gamle band-kammerat fra Faith No More, keyboardspilleren Roddy Bottum – som nu om dage er fuldtidsmedlem af det skæve popband Imperial Teen. Sammen vil de to lave soundtracket til en film Courtney skal spille med i snart, nemlig Hello Suckers.

Det helt særlige ved soundtracket bliver dog, at alle sangene er jazz og bluessange fra tiden omkring det amerikanske spiritusforbud i 30erne. Parret har allerede indspillet flere demo-versioner af den gamle blå jazz, ifølge Hole-sitet.

At Courtney er en vaskeægte workaholic fremgår desuden af at hun for tiden indspiller med sit fritidsband, Bastard. (Samtidig med at hun indspiller filmen 24 Hours). Bastard er et rent riotgirl-projekt, en slags all-girl super-punkrockband, som tæller medlemmer som Hole’s trommeslager Patty Schemel, Veruca Salt’s guitarist Louise Post og Gina Crosley, fra Rockit Girl – foruden altså Courtney Love. Indspilningerne finder sted i disse dage i Los Angeles.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA