x

Christina Aguilera optræder til Super Bowl

Christina Aguilera optræder til Super Bowl

Det nye Cowboys Stadium i Arlington, Texas skal søndag 6. februar lægge græs til Super Bowl XLV, hvor Pittsburg Steelers møder Green Bay Packers i en kamp om Lombardi-trofæet, der vil blive set af mere end 150 millioner mennesker på verdensplan. Men inden de to hold ramler sammen vil man kunne opleve Christina Aguilera synge den amerikanske nationalmelodi.

Eftersom Super Bowl er den mest sete amerikanske udsendelse (sidste års kamp blev set i mere end 53 millioner amerikanske husstande, hvilket slog rekorden sat i 1983 af sidste afsnit af M*A*S*H), så er det naturligvis en stor ære at blive bedt om at åbne løjerne med "The Star-Spangled Banner".

Til NFL.com siger sangerinden om at blive udvalgt til årets åbningsceremoni:

"Jeg har optrådt med 'The Anthem', siden jeg var syv år, og jeg må sige at Super Bowl er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg er meget begejstret over at skulle være en del af en så ikonisk begivenhed".

Christina Aguilera træder med sin optræden 6. februar i fodsporene på navne som Diana Ross, Whitney Houston, Luther Vandross, Jewel, Cher, Faith Hill, Backstreet Boys, Mariah Carey, Dixie Chicks og Beyoncé Knowles. Hun vil dog formodentlig ikke være involveret i pauseunderholdningen mellem de to halvlege, hvor det er Black Eyed Peas som går på scenen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA