x

Mange bud på hovedrollen i ny film om Jeff Buckley

Mange bud på hovedrollen i ny film om Jeff Buckley

Det er ikke nogen nyhed, at der er ved at blive lavet en film om afdøde Jeff Buckley. Allerede i 2006 kunne GAFFA kunne fortælle, at Buckleys mor, Mary Guibert, ville tillade, at projektet blev søsat. I 2008 annoncerede filmproduceren Michelle Sy, at hun var ved at stykke filmen sammen i samarbejde med Orian Williams (der blandt andet var producer på "Control" om Ian Curtis fra Joy Division) og Mary Guibert. Siden da har adskillige mandlige skuespillere bejlet til rollen som Buckley. Heriblandt James Franco ("Spider-Man"), Jared Leto (30 Seconds To Mars), James Marsden ("X-Men") og Robert Pattinton (Twilight-filmene).

Sidstnævnte har eftersigende udvist en særlig interesse for at få rollen som Buckley, fordi han mener, at denne rolle vil give ham mulighed for at blive forbundet med noget andet end teenage-vampyrfilmene. Filmen som endnu ikke har fået en titel vil skildre Buckleys liv og levned til sangerens tragiske drukneulykke i 1997. Buckley døde i en alder af 30 år.

Buckleys mor Mary Guibert har for nyligt udtalt til contactmusic.com:

"Robert er en nydelig ung skuespiller. Jeg er smigret over, at han er blevet forbundet med projektet. Når tid er, vil vi give alle muligheden for at blive set og hørt."

Michelle Sy som tidligere har produceret J.M. Barrie-biografien "Finding Neverland" har ligeledes udtalt, at mange allerede har bejlet til rollen som Buckley:

"Jeg har mødt skuespillere der var meget begejstrede for at få rollen, og Robert (Pattinton red.) er én af dem." Videre forklarer hun om rollen:

"Skuespilleren skal kunne spille og synge, eller i det mindste få det til at virke som om at han kan."

Manuskriptet til filmen bliver skrevet af Ryan Jeffe, der blandt andet har stået bag filmen "The Rocker" fra 2008. Men titelrollen er endnu ikke besat, så hvem synes du skal spille hovedrollen i filmen om Jeff Buckley? Giv dit bud her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA