x

Tina Dickow til Northside

Tina Dickow til Northside

Igen i denne uge er der nye tilføjelser til programmet til Northside Festival, og denne gang slipper man to danske navne. Det drejer sig om Åbyhøj-pigen Tina Dickow, der i den grad kommer på hjemmebane, samt The Floor Is Made Of Lava.

Dickow er lige nu aktuel med det platinsælgende album "Welcome Back Colour", der er hendes syvende fuldlængdeudgivelse. Albummet opsummerer karrieren med hits samt genindspilninger af numre helt tilbage fra debutpladen "Fuel", der udkom for ti år siden.

Hun får følgeskab af The Floor Is Made Of Lava, der med to plader har formået at slå deres navn solidt fast i dansk rock. Bandet har udviklet sig fra en debutplade med dansabel indie til at have en mere klassisk rocklyd, hvilket blandt andet har givet dem et hit med "All Outta Love". Udgivelsen skaffede dem to nomineringer til P3 Prisen samt hele fem nomineringer til GAFFA Prisen 2010.

Tina Dickow og The Floor Is Made Of Lava tilføjes et program, hvor man allerede finder Band Of Horses og Thomas Dybdahl, og fra arrangørerne forlyder det, at man forventer at kunne være klar med flere store udenlandske navne i næste uge.

Northside Festival 2011 afvikles i dagene 11. og 12. juni i Ådalen i Århus. Forsalget til årets festival er i gang, og billetter kan købes via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA