x

Tina Dickow gæster Koncerthuset

Tina Dickow gæster Koncerthuset

Tilbage i juni 2010 gav Tina Dickow fire udsolgte koncerter i Koncerthuset sammen med DR UnderholdningsOrkestret. Nu gentager partnerne succesen et år senere, nærmere betegnet til tre koncerter 5., 6. og 7. juni. Samarbejdet mellem Dickow og det 42 m/k store orkester gav nemlig smag for mere. Således udtaler DR UnderholdningsOrkestrets producent Karl Bjerre Skibsted:

"Det bliver fantastisk igen at arbejde sammen med Tina. Hendes helt igennem imponerende musikalitet og hendes skønne sange passer som fod i hose med det symfoniske orkester. Og mon ikke vi kan komme med lidt ekstra numre i år? Det bliver en superfed oplevelse for publikum - og for os."

Tina Dickow selv er også begejstret:

"Jeg glæder mig helt vildt til at stå der igen med hele orkestret omkring mig, med ørerne ude efter alle de smukke og følelsesfulde detaljer, der bølger rundt på scenen. Denne gang kan jeg nok endda nyde det endnu mere, nu hvor jeg ikke er helt grøn. Det giver en ro i maven."

GAFFAs anmelder Hanne Arentsen var i sin tid en smule mellemfornøjet med den første Dickow-koncert med DR UnderholdningsOrkestret, som hun tildelte tre stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Overordnet set var koncerten smuk, ligesom Tina Dickow og hendes musik. Det er svært ikke at holde af Tina Dickows sangunivers og åbenlyse talent. Men koncerten var også rodet og diffus, og DR UnderholdningsOrkestret kom ikke helt nok til sin ret."

Tina Dickow udgav sidste år opsamlingsalbummet "Welcome Back Colour", som blev det fjerdebedst solgte album i Danmark i 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA