if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } The Naked And Famous til Loppen

Nyhed

The Naked And Famous til Loppen

Den fremadstormende newzealandske band kan opleves i København i marts

Den unge newzealandske band The Naked And Famous har netop meldt deres ankomst til en koncert på Loppen på Christiania søndag den 27. marts.

The Naked And Famous, en kvintet under kreativ ledelse af sangerinden Alisa Xayalith og guitaristen Thom Powers, har haft stor succes i hjemlandet. Deres anden single "Young Blood" gik direkte ind på førstepladsen på hitlisten, ligesom de har haft stor succes med deres debutalbum, "Passive Me, Aggressive You". Albummet er endnu ikke udgivet officielt herhjemme.

Rundt om i verden er medierne også begyndt at få øjnene op for gruppen, og eksempel har BBC nævnt dem som et af de unge navne, man bør holde med i 2011. Gruppen er i øvrigt opkaldt efter en linje i Tricky-sangen "Tricky Kid", hvor han rapper "everybody wants to be naked and famous".


The Naked And Famous spiller en slags rock med inspiration fra post-punk, tilsat elektroniske elementer og kvindelig lead-vokal. Læs og lyt mere på deres MySpace-profil.

Billetsalget til koncerten er i gang via GAFFA Live.

 


ANNONCE