x

Angus & Julia Stone til Vega

Angus & Julia Stone til Vega

Det australske søskendepar Angus & Julia Stone besøgte sidste år Lille Vega i København til en koncert, der hurtigt blev udsolgt. Nu vender de så tilbage – denne gang i Vegas store sal, hvor de optræder 15. maj, godt et år efter deres sidste besøg.
 
Angus & Julia Stone debuterede i 2007 med albummet "A Book Like This", der bød på elegant folk-musik fra de to sangere og multiinstrumentalister. Albummet fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann, der blandt andet skrev:

"...både Angus og Julia synger smukt og karakteristisk, og begge besidder som sangskrivere en udtalt flair for fløjlsblød folk indsvøbt i fine, fængende melodier. Hertil kommer en instrumentering, der særligt i de rastløst hvirvlende klaverstykker, den luftigt modellerede mundharmonika og de brede strygerarrangementer sikrer projektet en ikke uvæsentlig dybde."

Sidste år fulgte duoen så debuten op med albummet "Down The Way", der gik direkte ind på den australske hitlistes førsteplads og modtog en række priser. Derefter drog søskendeparret ud på en stort set udsolgt Europaturné, og nu vender de så tilbage.
 
Billetsalget til koncerten er lige startet på BILLETnet / www.billetnet.dk / 70 15 65 65 / posthuset.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA