x

Kings Of Dark Disco albumdebuterer

Kings Of Dark Disco albumdebuterer

For tre måneder kunne Århus-gruppen Kings Of Dark Disco offentliggøre, at de havde skrevet kontrakt med det københavnske selskab Target Records, og nu er de så på vej med debutalbummet. Udgivelsen har fået titlen "Dying At The Disco" og er på gaden 14. marts.

Kings Of Dark Disco forsøger efter eget udsagn både at bevæge fødderne og sindet. Bandet er forenet af en fælles kærlighed til post-punken, til den mere mørke del af new romantics-scenen fra 80'erne og ikke mindst dennes synth-fascination, men de er også fans af den franske disko- og house-tradition. Og så er de inspireret af pop art-scenen.

Alle disse inspirationskilder forener Kings Of Dark Disco i deres særlige univers, som de allerede har præsenteret på radiosinglerne "Lady Libertine" og "Corps De Ballet", som har fået en del spilletid på P3.

GAFFAs anmelder Niels J. Schack Nørgaard gav tilbage i marts 2009 Kings Of Dark Disco tre stjerner for en koncert på Train, hvor de varmede op for svenske Slagsmålsklubben, og hvor han blandt andet skrev: "Kings Of Dark Disco kan minde om en krydsning af Nephew på amfetamin og en electropræget udgave af Franz Ferdinand, og det skal blive spændende at følge Århus-bandet i fremtiden."

Denne anmeldelse er dog som nævnt snart to år gammel, så der er formodentlig sket en del for bandet i mellemtiden.

Kings Of Dark Disco drager på turné med The Wong Boys i marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA