x

Explosions In The Sky har album på vej

Explosions In The Sky har album på vej

Den texanske instrumentalgruppe Explosions In The Sky er på vej med deres femte album, som har fået titlen "Take Care, Take Care, Take" og er på gaden 18. april. Albummet udkommer i Europa på det markante engelske indie-selskab Bella Union, kendt for udgivelser med navne som Fleet Foxes, The Walkmen, Midlake og danske Our Broken Garden, Chimes & Bells og The Kissaway Trail.

Albummet er produceret af bandet selv og optaget af John Congleton på Sonic Ranch i El Paso i Texas. Albummet er mikset af John Congleton i Public Hi-Fi-studiet i Austin, Texas, og coveret er skabt af bandets mangeårige samarbejdspartner Esteban Rey.

Explosions In The Sky spiller stemningsfuld instrumentalrock i samme luftlag som navne som Mogwai og Godspeed You! Black Emperor, og GAFFAs anmelder Jeppe Krogsgaard Christensen var særdeles begejstret for gruppens forløber "All Of A Sudden I Miss Everyone", som han tildelte fem stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Resultatet er seks kompositioner, som rummer en søgende, symfonisk og krystallinsk skønhed, der ikke åbenbarer sig øjeblikkeligt, men træder frem, som afspilningerne bliver flere."

Tracklisten til det nye album er som følger:

1.  Last Known Surroundings
2.  Human Qualities
3.  Trembling Hands
4.  Be Comfortable, Creature
5.  Postcard From 1952
6.  Let Me Back In

Explosions In The Sky følger albummet op med en Europaturné i maj.

Hør et kort uddrag af den nye musik på bandets hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA