x

The Wong Boys og Kings Of Dark Disco på turné

The Wong Boys og Kings Of Dark Disco på turné

Den århusiansk-silkeborgensiske elektro-punk-duo The Wong Boys udgav i november deres andet album, "W", som blandt andet fik fem flotte stjerner i GAFFA, og nu følger de albummet op med en Danmarksturné. De optræder i en lidt anden konstellation end normalt. Duoen udvides med trommeslageren Ibber (kendt fra hedengangne Death To Frank Ziyanak, hvor Wong Boys-sanger Frank Ziyanak var frontmand). En udvidelse, der ifølge bandet selv gør den voldsomme energi, bandets koncerter allerede er kendt for, endnu mere markant.
 
The Wong Boys lover at fremføre hele deres nye album inklusive singlen "Mega Star" samt gamle klassikere som "Git Ur Fuk On" og "Gold Teeth".
 
Om de kommende koncerter udtaler programmør Stefan Kvamm: "Vi er jo heldige i den forstand, at vi ofte er ude at spille til forskellige fester på uddannelsesinstitutioner samt til andre større fester. Det gør, at vi hele tiden holder os til ilden og bliver endnu mere opmærksomme på, hvad der virker for vores publikum. Nu glæder vi os til at komme ud på spillestederne igen og give folk en rigtig fed live-oplevelse."
 
Med sig på tour har The Wong Boys følgeskab af det århusianske elektropop/postpunk-band Kings Of Dark Disco, der – som vi tidligere i dag har fortalt – udgiver deres debutalbum "Dying At The Disco" 14.marts. Kings Of Dark Disco er ifølge The Wong Boys "dansabel dekadence, der forfører enhver til forfald. Det er pop-art med streg under pop og en finger til art! (sådan som det skal være)." Med andre ord må man sige, at der er vist åndeligt slægtskab mellem de to østjyske grupper.
 
Oplev The Wong Boys og Kings Of Dark Disco live her:
 
3/3                       Paletten, Viborg
4/3                       Gimle, Roskilde (+ Reptile&Retard)
5/3                       Offentliggøres senere
12/3                     Fermaten, Herning (+ Dokkedal/Dixen)
17/3                     Studenterhuset, Aalborg
18/3                     Harders, Svendborg
25/3                     Posten, Odense
2/4                       Herlev Ungdomshus, Herlev

Køb billetter til koncerterne via spillestedernes hjemmesider og GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA