x

Glasvegas-fætre dj'er til Frost Festival

Glasvegas-fætre dj'er til Frost Festival

Den københavnske Frost Festival er lige om hjørnet, men nu har arrangørerne føjet endnu et punkt til den i forvejen lange liste af arrangementer rundt om i København i februar.

Fredag den 11. februar disker Frost Festival nemlig op med den såkaldte Mudd Club Night i Øbrohallens svømmehal, hvor de lidt alternative omgivelser vil sætte rammen for en fest. På programmet finder man blandt andet et dj-sæt leveret af fætrene James (th. på billedet) og Rab Allan (nummer to fra venstre), henholdsvis sanger og guitarist hos de populære skotter i Glasvegas, der udgiver deres andet album "Euphoric /// Heartbreak \\\" til foråret.

Derudover vil der være koncerter med de to københavnske vækstlagsbands Supershine og India, og til at sætte scenen vil VJ Kristian Kragelund og hans team sørge for et særegent lys-univers.

Festen fortsætter på Simons Natklub, hvor den officielle efterfest vil byde på Tomas Barfod, Giana Factory og duoen Kenton Slash Demon, der erstatter tidligere annoncerede Sort Sol-sanger Steen Jørgensen bag dj-pulten.

Billetter, der gælder til både Øbrohallen og efterfesten, kan erhverves for 100,- i Nag Store på Pilestræde og Nag Classic på Silkegade i Københavns centrum.

Frost Festival byder i februar på koncerter rundt om i København med navne som Mark Kozelek, Owen Pallett, Peter, Bjorn & John, 120 Days, Christian Hjelm, Michael Møller & Sarah Hepburn og mange flere.

For mere info og den fulde Frost Festival-oversigt, se www.frostfestival.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA