x

Malrun og Boil indgår europæisk bookingaftale

Malrun og Boil indgår europæisk bookingaftale

Det tyske bookingbureau Dragon Productions har lavet booking for Volbeat gennem flere år, samt et væld af internationale hardrock- og metalbands (Ektomorf, Unsun, Pain of Salvation, Tyr, Stuck Mojo og danske The Storm). Nu er det de to danske bands Malrun og Boil, der har indgået aftale med Dragon Productions om europæisk bookning. Aftalen giver adgang til europæiske koncerter, festivaler og tours, hvilket for begge bands betyder et skridt nærmere en mere international karriere. 

Hardrockbandet Malrun (billedet), der består af Jacob Løbner (vokal), Patrick Nybroe (guitar), Mads Ingemann (guitar), Ulrik Sølgaard (bas og vokal) og Mikkel Johnsen (trommer) udgav deres debutalbum "Beauty in Chaos" i 2010 på Mighty Music/Target Distribution, og fik af GAFFAs anmelder Keld Rud fire stjerner. Albummet har været udgivet i Europa i 10 måneder og har i Tyskland fået karakteren 9 ud af 10 på blandt andet Terrorverlag.de.

Om aftalen med Dragon Productions udtaler Malrun: - Hvis man mener business i denne branche, så skal der hul igennem også uden for Danmarks grænser. En Europæisk bookingaftale er jo dét vi har drøm om og kæmpet hårdt for, så nu kan vi næsten ikke vente med at komme afsted og give den max gas ned ad Autobahnen.

Det beslægtede band Boil har også modtaget hæder. Bandet, der som Malrun har Jacob Løbner med på vokal, og derudover består af Stig Nielsen (guitar og vokal) og Mikkel Ib (trommer og samples) udgav deres andet album "A New Decade" i 2010. Albummet fik af ovennævnte GAFFA-anmelder fire stjerner og fik i Europa anderkendlse i blandt andet det tyske metal-magasin Heavy Oder Was, hvor det fik 9 ud af 10 point.

Boil fortæller om aftalen: - Vi har længe vidst, at vore eksperimenterende og skæve tilgang til metal og rock formentlig ville gøre sig godt på den europæiske scene. Nu er der pludselig åbnet op for eksponering og koncertaktivitet på europæisk plan, så det er jo en stor sejr for os og et kæmpe skridt.

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA