x

GAFFA februar er på gaden

GAFFA februar er på gaden

Så er årets andet GAFFA på gaden. 64 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Februar måneds hovedhistorie gælder Veto, som er aktuelle med deres tredje album, "Everything Is Amplified". Vi har mødt forsanger Troels Abrahamsen, som blandt andet skyder med skarpt mod det politiske klima i Danmark anno 2011.

Adele er tilbage med sit andet album, "21". Vi har talt med sangerinden, der vil holde fokus på sin musik – ikke sine bryster.

PowerSolo er pladeaktuelle og kan fejre deres 10 års jubilæum. Vi har mødt de skinnetynde brødre til en snak om hele karrieren.

Iron And Wine alias Sam Beam er tilbage. Vi har talt med den langskæggede og lovpriste singer-songwriter.

White Lies er klar med opfølgeren til den succesfulde debut. Vi har fået en snak med bandet om den svære toer, der egentlig ikke var særlig svær.

De små pladeselskaber lever og har det godt trods krise i branchen. I en ny serie sætter vi fokus på tre af dem - denne gang Fake Diamond, kendt for udgivelser med blandt andre Oh Land, Balstyrko, Jatoma og mange flere.

Derudover kan du også møde James Blake, Me And My Army, FCAN, Thulebasen og mange andre, ligesom du kan læse om den X Factor- og Melodi Grand Prix-aktuelle tv-vært Lise Rønnes forhold til musik i vores serie "Finale".

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et stort portræt af Phil Collins, der fylder 60 – og taler om at indstille karrieren. Læs også interview med en yderst åbenhjertig Tricky og en artiklel om genudgivelsen af George Michaels klassiker, solodebuten "Faith". Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med februar-udgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA