x

Danmarks Smukkeste Festival offentliggør nye navne

Danmarks Smukkeste Festival offentliggør nye navne

På mandag klokken 10 starter starter salget af Hotelte, Tenthouses, Campingvognspladser og endags-billetter til årets Danmarks Smukkeste Festival. Samme dag fortsætter salget af partoutbiletter (billetter til alle dagene), som man også i år kan købe på afbetaling. 

Derudover er en lang række nye navne blevet offentliggjort. Blandt andet kan festivalen præsentere New Yorker-hiphop-gruppen De La Soul (billedet) og norske Kaizers Orchestra. Blandt de danske navne er Kashmir, Tina Dickow, De Eneste To, Savage Rose, Carpark North, Fallulah og de gendannede Den Gale Pose på programmet. Mere end 50 bands og solister fra ind- og udland er på festivalens spilleprogram, og der kommer flere. Se årets navne på www.smukfest.dk

Ligeledes offentliggør festivalen i Skanderborg, at der blev samlet i alt 262.048 kr. plus hammerslagsgebyr og salær fra Laurtiz.com ind i forbindelse med Danmarks Indsamlingen. Med hjælp fra salg af Pig Me-hytter på Lauritz.com, musik fra navne som Sys Bjerre, Vinnie Who og Morten Breum, salg af bl.a. øl og pølser, P3's sms-tombolaer m.m. samlede festivalen ind til den landsdækkende indsamling til fordel for Afrikas unge. 

Danmarks Smukkeste Festival finder sted fra 10-14. august. Køb billetter til festivalen via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA