x

Exlovers arbejder på debutalbum

Exlovers arbejder på debutalbum

Engelske Exlovers blev dannet i 2008 og fangede hurtigt interessen hos skribenterne hos NME, der på grund af pressebillederne troede, at der var tale om en ny engelsk duo. Bandet har dog fem medlemmer, men vokalisterne Peter Scott og Laurel Sills' fængende vokaler er det centrale hos gruppen, der senere på måneden udsender singlen "Blowing Kisses".

Gruppen har tidligere udsendt ep'en "You Forget So Easily", der var produceret af Stephen Street (The Smiths, Blur). Til albummet har de dog i stedet blandt andet allieret sig med Jimmy Robertson, der tidligere har arbejdet med The Wombats, Florence And The Machine og The Big Pink.

Gruppens tidligere indspilninger minder om Elliott Smith, men på den kommende single er der kommet mere fart under guitarerne, og stilen minder nu nærmere om tidlig 90'er shoegazer-indie i stil med Lush og The Jesus & Mary Chain ikke ulig det man i disse dage hører hos grupperne Yuck og The Joy Formidable.

Ifølge bandets pladeselskab Young & Lost udsender Exlovers deres debutplade til sommer, men indtil da kan man køre "Blowing Kisses" og b-siden "Moth-Eaten Memories" på gruppens MySpace-side. "Blowing Kisses" kan købes fra 28. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA