Nyhed

Guano Apes kommer til Danmark

Det tyske funk-hardrock-band kommer til København og udgiver nyt album

I forbindelse med udgivelse af nyt album i april tager det tyske funk-hardrock-band Guano Apes på Europaturné, hvilket bringer dem til København, hvor de skal spille på The Rock.

Bandet, der tog form i 1994, gik i opløsning i 2006, men er nu gendannet med dets oprindelige besætning i form af Henning Rümenapp, Dennis Poschwetta, Stefan Ude og forsangerinde Sandra Nasic.

Bandet er et af de forholdsvis få tyske bands, der har opnået pæn anderkendelse uden for hjemlandet. Deres debutalbum "Proud Like A God" fra 1997 fik guld og platin i adskillige lande, og bandet har turneret i både Europa og USA. Deres single "Big In Japan" blev, selv efter bandets opløsning, brugt som temasang til det japanske Formel 1 Grand Prix i 2009.

Guano Apes' kommende album, der har fået titlen "Bel Air", er produceret af den danske producer Jon "Joshua" Schumann, som også har produceret for Mew, Kashmir, Carpark North og Kent. Derudover er mikset fuldført af den tredobbelte Grammy vinder Tom Lord-Alge (U2, Coldplay, Oasis m.fl.), Terry Date (Pantera, Deftones, Soundgarden m.fl.) og Randy Staub (Metallica og Nickelback m.fl.), så albummet tegner til at blive yderst professionelt udført.


Guano Apes har ikke spillet i Danmark siden de rockede Arena (der dengang hed Grøn Scene) på Roskilde Festival i 1999, så det bliver et tiltrængt gensyn for bandets fans.

Koncerten finder sted den 15. april og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE