Nyhed

Big Daddy Kane udgiver nyt album

Den amerikanske rapper er godt på vej med sit første album i 13 år

Big Daddy Kane, som man ikke har hørt meget til, rent albummæssigt, de sidste mange år, udgiver endnu et album. Albummet bliver det første album i 13 år. Sidst rapperen udgav en plade var "Veteranz Day" i 1998, men nu skulle der altså være nyt på vej. Det skriver hiphopdx.com.

Det nye album har fået titlen "The Last Supper", og meningen med pladen er at lave en hyldest til den musik, der inspirerede rapperen i hans musikalske ungdom. Desuden er pladen indspillet med liveband.

"Jeg indspiller et livealbum med hele mit band og min mand Showtime, som synger sammen med Pharoahe Monch. Det er et hip hop/soul album, der hylder 60'er/70'er soul og 80'er hip hop".


Sådan siger Big Daddy Kane til GoWhereHipHop, der også kan meddele, at rapperen på albummet vil få hjælp af funk-bandet Connie Price And The Keystones.

Det er snart 30 år siden den Brooklyn-fødte rapper første gang trådte sine sko på den amerikanske hip hop-scene, som han har haft stor indflydelse på. Han startede sin karriere i 1986 som medlem af rapgruppen Juice Crew, men havde allerede inden da startet et samarbejde med Biz Markie, der også kan høres på Biz' første soloplade.

I 1988 udgav han sit debutalbum "Long Live The Kane" og har siden da udgivet seks album mere. Han er anset som en af de mest indflydelsesrige personligheder indenfor rap og hiphop, og hans evne til at kunne rappe ekstremt hurtigt og hans stil har smittet af på senere artister indenfor hiphop-genren som for eksempel Jay-Z. 


Der er endnu ikke sat nogen dato for, hvornår Big Daddy Kanes nye album udkommer.

ANNONCE