Nyhed

Jokeren hjælper Dansk Flygtningehjælp

Den navnkundige rapper lægger ansigt til et nyt webspil skabt for at tiltrække flere frivillige til den kommende landsindsamling

Jokeren kan nu opleves i helt nye rammer i Dansk Flygtningehjælps nye webspil. Spillet er skabt for at skabe større opmærksomhed omkring den kommende landsindsamling, der løber af stablen d. 14. november, og for at få flere frivillige til at melde sig som indsamlere.

Jokeren lægger i spillet ansigt og stemme til én af flere figurer, der i al enkelhed præsenterer spilleren – den potentielle indsamler – for en række problematiske spørgsmål og udfordringer, som denne så skal overkomme, for at få penge i raslebøssen. Ud over at møde jokeren kan spilleren også risikere at løbe ind i virtuelle udgaver af radiovært Andrea Elisabeth Rudolph og Bertel Haarder.

Spillet er ifølge webredaktør Magnus Restofte fra Dansk Flygtningehjælp ”en humoristisk sag, hvor designet og gagsene trækker tråde tilbage til South Park, Monty Python og de gode gamle Commodore 64-dage”. Man kan selv vurdere sandheden i dette udsagn ved at gå ind på Dansk Flygtningehjælps hjemmeside og prøve spillet.


Se hjemmesiden her

ANNONCE