x

Mastodon udsender live-udgivelse

Mastodon udsender live-udgivelse

Amerikanske Mastodon udgiver til marts et af deres liveshows på dvd og cd med titlen "Mastodon: Live At The Aragon". Den kommende udgivelse indeholder optagelser fra deres show på Aragon Ballroom i Chicago den 19. oktober 2009, der blev spillet efter udgivelsen af bandets kritikerroste album "Crack The Skye".

GAFFAs anmelder Keld Rud var særdeles begejstret for albummet og gav 5 stjerner:

"Her folder Mastodon sit arsenal af virkemidler ud i fuldt flor og leverer lækkerier til hovedtelefonerne. Med Crack The Skye er Mastodon kommet et kæmpeskridt tættere på at realisere deres fulde potentiale".

Den kommende dvd indeholder en 78 minutters livekoncert, der blandt indebærer en fremførelse af "Crack The Skye" i sin helhed samt fan-favoritter fra de to albums "Blood Mountain" fra 2006 og "Leviathan" fra 2004. Desuden kan man på dvd'en se tour-filmen "Crack The Skye: The Movie" samt de film, der har været vist på storskærm bag bandet til deres koncerter.

Hurtige fans kan gå ind på bandets hjemmeside og bestille en speciel pakke, der indeholder "Mastodon: Live At The Aragon" og forskelligt merchandise - bl.a. speciallavede Mastodon plektere. Pakken findes kun i et begrænset omfang.

Desuden vil Mastodon være med til at fejre verdens pladeforretninger på Record Store Day, som foregår den 16. april. Dette gør de ved at udgive to limited-edition vinyler. Den første er en version af "Mastodon: Live At The Aragon", som også vil indeholde en dvd af liveshowet, samt "Crack The Skye: The Movie". Den anden er en eksklusiv vinyl single med ZZ Top klassikeren "Just Got Paid" med Mastodons version på den ene side og den oprindelige ZZ Top-version på den anden side.

Lige nu er bandet i gang med at skrive materiale til et nyt album, som formodentlig vil blive indsplllet senere i år.

"Mastodon: Live at Aragon" udkommer den 14. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA