x

Oh Land besøger Letterman

Oh Land besøger Letterman

Tiden sig nærmer for udgivelsen af Oh Lands internationale debut, og af den grund er marketingskanonerne blevet kørt i stilling i USA, hvor det virker som om både pressen og bloggerne virkelig er faldet for den danske sangerinde. Det gælder også David Letterman, der får Oh Land på besøg 15. marts.

Et kig på det amerikanske medielandskab viser, at de toneangivende bloggere Perez Hilton og Trent Vanegas fra Pink Is The New Blog har kastet deres kærlighed over Nanna Øland, og det samme har magasinet Time Out New York. Bladet har sågar puttet hende på forsiden i forbindelse med artiklen Most Stylish New Yorkers, hvor hun er fremhævet blandt 32 af byens trendsetters.

Også VS Magazine har profileret Oh Land over en række sider i deres seneste magasin, og en lang række aviser og websider har skrevet om de showcase-koncerter Oh Land har spillet i det amerikanske på det seneste.

Oh Land får også inden længe mulighed for at optræde på amerikansk tv for omkring fire millioner seere, når hun 15. marts skal medvirke i "Late Night With David Letterman". Besøget i det prisvindende show sker på samme dag som hun udgiver albummet "Oh Land" i USA, hvilket må siges at være velvalgt timing.

"Late Night With David Letterman" vises alle hverdage på TV2 Zulu, hvor Oh Lands optræden vil kunne ses den følgende uge.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA