x

Dolly Parton kommer til Danmark

Dolly Parton kommer til Danmark

Det var lidt af en sensation, da Dolly Parton annoncerede en koncert i Horsens i 2007, og efterfølgende hurtigt måtte arrangere en ektrakoncert. Siden har hun givet en koncert i Viborg, og til august er det så københavnerne, der får besøg af den 65-årige country-legende.

Dolly Parton udsender senere i år albummet "Better Day", der udkommer på hendes eget selskab "Dolly Records". Hun er en blandt få country-sangerinder, der gennem fire årtier har haft singler helt i toppen af hitlisterne, hvilket blandt andet har resulteret i, at Dolly for nylig blev indstillet til en Grammy Lifetime Achievement Award.

Ud over at have hittet med sange som "Jolene", "9 To 5", "Here You Come Again" og "I Will Always Love You" har hun også en lang karriere som skuespiller i både film og på tv, og til næste år dukker hun op i filmen "Joyful Noise" sammen med Queen Latifah.

Men inden da kan hun altså opleves live i København, hvor hun giver koncert i Forum 25. august. Billetsalget starter onsdag den 16. februar kl. 10 via Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA