x

Stjernerne samarbejder til Grammy-showet

Stjernerne samarbejder til Grammy-showet

Søndag 13. februar uddeles der Grammy-statuetter for 53. gang i Los Angeles, og helt naturligt vil man ved samme lejlighed kunne opleve nogle af tidens største stjerner optræde i Staples Center. Men arrangørerne har også sørget for et par interessante kollaborationer, der burde få de musikinteresserede amerikanere til at skifte over på CBS søndag aften.

Blandt de navne der skal give et nummer er Muse, Katy Perry, Bruno Mars og Arcade Fire, men oven i hatten får man også mulighed for at opleve Bob Dylan optræde sammen med både The Avett Brothers og Mumford & Sons. De tre navne skal ifølge Grammy-arrangørerne lave en særlig hyldest til akustisk musik, hvor de blandt andet vil spille Mumford & Sons-sangen "The Cave" fra albummet "Sign No More", der har sikret gruppen to Grammy-nomineringer.

Eminem skal også optræde til showet, og heller ikke han kommer alene på scenen. Ikke nok med at den faste samarbejdspartner Dr. Dre kommer med, så får de to også følgeskab af Adam Levine fra Maroon 5.

Derudover vil Usher optræde sammen med Justin Bieber og Jaden Smith, Mick Jagger skal synge med Raphael Saadiq, Rihanna og Drake går på scenen sammen, og så samles Yolanda Adams, Christina Aguilera, Jennifer Hudson, Martina McBride og Florence Welch til en særlig hyldest til Aretha Franklin.

Det mest bizarre samarbejde bliver dog mellem Cee-Lo Green og Gwyneth Paltrow, der får følgeskab af Jim Henson Company Puppets - ja, du læste rigtigt. Cee-Lo er nemlig stor fan af The Muppet Show, så en række af dukkerne er blevet udvalgt til at udgøre sangerens backingband til showet.

Hele herligheden afvikles søndag 13. februar og vil blive vist live på amerikansk tv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA