x

The Defectors på turné i Sydamerika

The Defectors på turné i Sydamerika

Det er ikke hver dag, man hører om et dansk band, der tager på turné i Sydamerika, men det er nu en realitet for The Defectors. Tour'en til Sydamerika, som starter torsdag den 11. november, vil føre The Defectors igennem Brasilien, Argentina og Uruguay. Touren vil bl.a. byde på en live-koncert i det toneangivende argentinske radioshow "Radio Rock & Pop", og The Defectors headliner også på garagerock-festivalen "Buenes Aires Stomp 5".

Touren til Sydamerika er kommet i stand, efter at The Defectors er blevet anbefalet af legendariske The Fuzztones. De to bands har ved tidligere lejligheder optrådt sammen, og det har nu helt konkret givet et afkast.

I anledning af touren udgiver The Defectors singlen "It's You" fra albummet "Turn Me On!", der udkom i marts på Bad Afro Records.

Når The Defectors er kommet sig ovenpå jetlag og sydamerikansk solskin, så spiller de også en række koncerter i Danmark. The Defectors gæster således Loppen den 26. november, Gimle i Roskilde den 27. november og Studenterhuset i Ålborg får besøg den 4. december.

The Defectors

Bad Afro Records


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA