x

Bremen genåbner med nye muligheder

Bremen genåbner med nye muligheder

Efter en vandskade mellem jul og nytår 2010 er Bremen, Københavns Comedy- og koncerthus, klar med en lang række arrangementer i foråret, der blandt andet omfatter prisoverrækkelser til comedy-shows og koncerter med danske og udenlandske kunstnere. Desuden vil husets faste klub, JBL Nite, der er et gratis arrangement som sætter fokus på nye up-coming artister i den danske musikbranche, blive genoptaget fra torsdag den 24. februar.

Gæster, der overværer nogle af de mange arrangementer, vil blive budt velkomne i en nyindrettet foyer, der er designet af arkitekten Sally Jessen. Bremens direktør, Kristoffer Carr-Saunders, forklarer om genopbygningen af stedet:

"Målet har været at give Bremens foyer et selvstændigt liv, og sørge for at gæstens oplevelse starter allerede det øjeblik han eller hun træder ind i foyeren. Derfor har fokus for genopbygningen været at forbedre akustikken, belysningen og flowet i foyeren, samt give baren et løft. På den måde skaber vi mulighed for at afholde mindre koncerter, open-mikes, fester og receptioner i selve foyeren og forhåbentlig gøre denne til et sted man har lyst til at hænge ud efter diverse shows i salen".

Første åbningsdag for Bremens nye design er sat til den 19. februar, hvor den canadiske komiker Jason Rouse indtager huset. Straks herefter vil uddelingen af Bodilprisen, der afholdes den 20. februar, finde sted.

Desuden vil følgende arrangementer finde sted på Bremen:

22. februar – Povl Dissing med band (køb billetter til koncerten via GAFFA Live.)

23. februar – Allan Olsen solo (køb billetter via GAFFA Live.)

24. februar – JBL Nite

25. februar – Danish Game Awards

26. februar – "Livet i Nødsporet"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA