x

Kim Larsen giver syg og skatteplaget kollega over 100.000

Kim Larsen giver syg og skatteplaget kollega over 100.000

I en mørk tid med mange triste nyheder har Ekstra Bladet i dag en vaskeægte solstrålehistorie: Kim Larsen har via sin Den Himmelblå Fond givet den sygdomsplagede guitarist Ivan Horn et sted mellem 100.000 og 150.000 kroner til eftergivelse af dennes skattegæld.

Ivan Horn, der p.t. spiller i de nyligt gendannede Led Zeppelin Jam og tidligere bl.a. har været guitarist for C.V. Jørgensen i mange år, har i et års tid været alvorligt angrebet af hudsygdommen psoriasis, der har gjort det næsten umuligt for ham at spille guitar og dermed give ham mulighed for at tjene penge til eftergivelse af gælden.

Men med Larsens donation er gælden væk, og samtidig er Horn ved at være helbredt efter daglige behandlinger med vitaminsalve og steroidcreme, oplyser Ekstra Bladet.

Den Himmelblå Fond styres i det daglige af den gamle musiker og revisor Peter Ingemann alias "Peter Pengemand", og bestyrer pengesager for "Det Dårlige Selskab", der ud over Larsen bl.a. består af Erik Clausen, Peter Larsen og Anne-Marie Helger, skriver Ekstra Bladet.

Led Zeppelin spiller for tiden live hver weekend. Læs mere på http://kultunaut.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA