Noah And The Whale klar med album og koncert

Noah And The Whale klar med album og koncert

Det engelske indieband Noah And The Whale udgiver 7. marts deres tredje album, der får titlen "Last Night On Earth". Gruppen promoverer albummet med en allerede igangværende turné, der bringer dem til Lille Vega i København den 11. april.

Det er tredje gang, Noah And The Whale gæster Vega. I 2009 stod de på den store scene som opvarmning for franske Phoenix, og året efter var de hovednavnet på Lille Vegas lidt mindre scene til en koncert, som GAFFA gav en fin firstjernet anmeldelse.

Noah And The Whale debuterede i 2008 med albummet "Peaceful, The World Lays Me Down", som gav dem et pænt hit med "5 Years Time". Albummet fulgte de op året efter med "First Days Of Spring", og nu er treeren altså lige om hjørnet.

Tekstuniverset på det nye album er, ifølge sanger og sangskriver Charlie Fink, opstået med inspiration i den amerikanske forfatter Charles Bukowskis tekster. Musikalsk er tempoet sat i vejret i forhold til den mere melankolske forgænger, og selvom nogle af teksterne stadig har dystre undertoner, er albummet som helhed mere lyst og optimistisk end "First Days Of Spring". Dette kan eksempelvis høres på førstesinglen "L.I.F.E.G.O.E.S.O.N".

Forsalget er i gang via Vegas hjemmeside, Billetlugen og i Fona-butikker.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA