x

Arcade Fire sejrer til Brit Awards

Arcade Fire sejrer til Brit Awards

Det engelske show Brit Awards blev afviklet tirsdag 15. februar, og her fortsatte sejrsgangen for Arcade Fire, der hev to statuetter med hjem to dage efter at de have overrasket ved at vinde prisen for Årets Album til den amerikanske Grammy-uddeling.

Det var priserne for Best International Album og Best International Group, der gik til den canadiske gruppe som sammen med Tinie Tempah var det eneste navn, der fik to priser med hjem. Rapperen var årets Breakthrough Artist og havde også året single med sangen "Pass Out". Han måtte dog se sig slået i kategorien British Album, der gik til Mumford & Sons.

Der var også priser til Plan B, Laura Marling, Take That og Justin Bieber med flere til et show, hvor vindere som Mumford & Sons, Rihanna, Plan B og Arcade Fire optrådte. Sidstnævnte modtog en af priserne med ordene "We're called Arcade Fire - check it out on Google!", som en kommentar til den kritik, der er opstået i USA efter de i weekenden vandt for Album Of The Year.

De nappede Grammy-statuetten for næsen af Lady Gaga og Eminem, hvilket var overraskende for mange, der efterfølgende udtrykte deres undren via diverse sociale medier. Ud af den undren er kommet websiden Who Is Arcade Fire?, der sjovt nok nu også indeholder brok over, at de nappede Brit Awards for næsen af Kings Of Leon.

Der burde dog være rigeligt med muligheder for at finde ud af, hvem Arcade Fire er senere på året, når de til april sætter gang i en verdensturné, som bringer dem til Europa til juni uden dog endnu at inkludere Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA