x

Soundgarden går i studiet

Soundgarden går i studiet

Når et band bliver gendannet, kommer der automatisk rygter frem om ny musik. Det samme skete, da Soundgarden fandt sammen igen, men nu kan rygter og gisninger erstattes med fakta. Bandet har nemlig på deres officielle webside meddelt, at målet for 2011 er at få lavet en ny plade.

Her fremgår det, at bandet allerede har skrevet nogle nye sange, og at målet nu er at komme i studiet for at få dem indspillet. Det er dog det eneste bandet vil ud med på nuværende tidspunkt, så om de endnu engang vil alliere sig med deres gamle producer Terry Date eller gå andre veje vides endnu ikke.

Det kommende album vil indeholde det første nye materiale fra bandet siden sangene fra "Down On The Upside" fra 1996, da sangene "The Telephantasm" og "Black Rain" fra sidste år var gamle overskudsnumre, der var blevet pudset af til udgivelsen af gruppens seneste opsamlingsalbum.

Lovningen om nyt materiale vil naturligvis også sparke gang i nye gisninger om kommende koncerter. Lige nu har bandet intet på deres officielle turnéprogram, men lad os håbe at de tager en pause fra indspilningerne til sommer for at teste materialet af sammen med nogle klassikere på en turné, der bringer dem forbi Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA