x

Prince er blevet Jehovas Vidne

Prince er blevet Jehovas Vidne

Det er slut med bandeordene og de eksplicit seksuelle tekster, hos funkens ensomme majestæt Prince (tidligere kendt som Symbol, nu igen kendt som Prince - vistnok). Prince er nemlig for ganske nylig konverteret til Jehovas Vidner, og mener nu at teenagere – og andre pladekøbere – har mere brug for Gud i deres liv, end de har for f.eks seksuel lyrik og hårde bandeord. Det er nu hans royale Princeligheds overbevisning, at mennesket – ved at bruge bandeord og sexet tale – lukker negativitet ind i sig selv.

Prince fortæller i et interview med Gotham Magazine (ja, det hedder det altså) følgende: ”Når du bruger et bandeord, så bruger du også den energi som ligger i ordet. Du bruger al den vrede, og alle de negative situationer ordet har været benyttet i før – al denne opsparede negativitet bringer du dig selv i kontakt med. Hvorfor i alverden skulle du dog ville det?”.

Prince forklarer endvidere, at det er tydeligt for ham, at tidens unge er komplet ude af kontakt med tro og åndelige værdier:

”Når jeg ser al den vold der begås af ganske unge, så spekulerer jeg naturligvis på hvor deres forældre er, men også; hvor er Gud i deres liv? Et barn er en åben supercomputer – det er SÅ rede til at blive programmeret. Men der sker åbenbart et eller andet mærkeligt - måske ryger de for tidligt, eller har sex for tidligt”. Prince har senest udgivet det meget dårligt modtagede album, The Beautyful Experience, i januar i år.

Et ord til dig, Prince: doh!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA