x

Platin til Nephew

Platin til Nephew

Så har "USADSB" rundet de 40.000 solgte eksemplarer, og dermed har både Nephew og det nystartede selskab Copenhagen Records, der udsender dem, fået deres første platinplade.

Nephew har ligget stabilt i toppen af den danske albumhitliste siden udgivelsen af "USADSB" 30. juni, og siden da har sangene "En Wannabe Darth Vader" og senest "Superliga" storhittet på P3, som "Movie Klip" og til dels også "En Wannabe..." gjorde det i tiden op til albumudgivelsen.

Nephew er i øjeblikket på en udsolgt turné landet rundt med afslutning i KB-Hallen i København d. 11. december, hvor der dog stadig er ledige billetter.

Nephew er også nomineret til 3 priser ved "Zulu Awards", der afvikles i slutningen af november. "USADSB" er nomineret som "Årets Danske Album", "Movie Klip" er nomineret i kategorien "Årets Danske Hit" og Simon Kvamm er nomineret som "Årets Danske Sanger".

Nephew fik i forrige weekend prisen for "bedste nye danske navn" til MTV Nordic Music Awards, og lur os, om der ikke også er et par priser eller i hvert fald nomineringer til prisuddelinger som Danish Music Awards, Steppeulven og ikke mindst GAFFA Prisen, der uddeles i januar.

Et stort tillykke og ditto håndtryk herfra.

Nephews hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA