x

James Blake snupper andenpladsen

James Blake snupper andenpladsen

Det er langtfra altid at hype og gode anmeldelser fører til pladesalg, men i denne uge har engelske James Blake i hvert fald solgt nok til at kunne bryste sig med en andenplads på den danske albumhitliste.

Blake kunne dog ikke slå 2011's svar på Rasmus Seebach af pinden. Den danske sangskriver Agnes Obel holder fortsat fast i førstepladsen med sit platinsælgende album "Philharmonics" og er nu oppe på syv uger som etter i Danmark.

Englænderen annoncerede i går torsdag 17. februar en koncert i Lille Vega, der hurtigt blev udsolgt, og det skal derfor blive interessant at se, om koncerten vil blive rykket til større lokaler, eller om de heldige billetindehavere får lov til at se den lovpriste musiker i de intime omgiver i Lille Vega.

James Blake er eneste nyhed i top fem, men lidt længere nede af listen finder vi på en ottendeplads den tidligere Smokie-sanger Chris Norman, der er aktuel med albummet "Time Traveller". Lige uden for top ti ligger seneste og sidste album fra The Streets, der i denne uge debuterer på listen på en 11. plads med "Computers & Blues".

Der er yderligere to nyheder på denne uges liste, der kommer fra henholdsvis Jimmy Jørgensen ("A Face In The Crowd") på en 29. plads og Sarah West, der debuterer på en 36. plads med "Burn Like The Sunrise EP".

Se hele ugens liste hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA