x

Metal Ghost spiller debutkoncert

Metal Ghost spiller debutkoncert

Metal Ghost er en duo baseret i både Berlin og København. Heike Marie Rädeker synger og spiller bas og barytonguitar. Piet Breinholm Bendtsen synger, spiller trommer og pads med percussion- og pianolyde, og sammen vil de som Metal Ghost spille deres debutkoncert 24. februar.

Både Piet og Heike var medlemmer af nu opløste 18th Dye, der nåede at indspille fire John Peel Sessions i BBC studierne i London og i 90'erne var signet til Matador Records i New York. De turnerede USA og Europa intenst både i 90'erne og igen efter genforeningen i 2005, hvor de udkom på Crunchy Frog med deres sidste album "Amorine Queen".

Efter gruppens definitive opløsning i 2009 besluttede Heike og Piet at fortsætte samarbejdet, og 2010 er gået med at skrive og indspille sange. Resultatet er en minimalistisk rock-duo med stramt trommespil, melodiske basgange eller guitarriffs og dreng/pige-vokaler.

I 2011 vil Metal Ghost indspille deres debutalbum samt turnere, hvor der skal gives koncerter på spillesteder og festivaler rundt omkring i Danmark og Europa.

Debutkoncerten med Metal Ghost afvikles på Bakken i København 24. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA