x

Anna Nordell udkommer på dansk selskab

Anna Nordell udkommer på dansk selskab

Den svenske sangerinde Anna Nordell har skrevet kontrakt med det danske selskab Copenhagen Records, der siden selskabets start i begyndelsen af 2004 har opbygget en interessant stab af artister – bl.a. Nephew, Niarn, Rasmus Nøhr, Johnny Deluxe og senest Bikstok Røgsystem, som vi skrev om her på gaffa.dk i går.

Nu er Anna Nordell så blevet føjet til listen over artister hos Copenhagen Records. Her i Danmark kender de fleste hende formentlig som den blonde sangsild, der gæster gruppen Johnny Deluxe på deres radiohit "Drømmer Jeg?"

Kontrakten med Copenhagen Records er den foreløbige kulmination på en allerede lang musikkarriere. Anna Nordell skrev sin første sang som 7-årig, og hun har turneret Sverige rundt adskillige gange i forskellige teater- og musiksammenhænge.

På det seneste har Anna Nordell arbejdet sammen med etablerede producere som f.eks. David Foster, Martin Tereffe og Ingmar Åberg, og hun har sunget kor på album fra bl.a. Celine Dion, GES og Danni Minogue. Og så har hun sunget en af sangene på soundtracket til Kevin Costners film “Message in a Bottle”.

Den første single fra Anna Nordell er allerede klar, og den hedder "Där Finns Du Än". Mon ikke den snart dukker op i en radio nær dig?

Anna Nordell

Copenhagen Records


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA