x

Finley Quaye amok i pladestudie

Finley Quaye amok i pladestudie

Tricky’s underfundige – men meget smuktsyngende og musikalsk talentfulde onkel – Finley Quaye, (hvis musik vel nærmest kan beskrives som reggae-gospeltronica) er blevet afhørt af politiet i London, efter at han angiveligt skal have smadret højtalere, mixerpult og en kæmpestor glasvæg i et mondænt pladestudie, i den engelske hovedstad.

Regningen for Quaye’s hærværk ligger efter sigende i den dyre ende af mange tusinde pund, et vidne til Quaye’s hærgen giver følgende beskrivelse af det mystiske mellemspil, til the Sunday Mirror: ”Finley gik simpelthen bare lige pludselig amok. Det ene øjeblik indsang han et nummer, det næste sekund var han i gang med at smadre alt”.

En talsmand for politiet i London bekræfter overfor avisen, at man har haft musikeren til afhøring angående sagen. Han understregede dog, at der ikke havde fundet nogen arrestation sted.

Finley Quaye opnåede øjeblikkelig (om end nærmest) kultstatus, med sin 1997-udgivelse, Maverick A Strike – og blev en tid powerplayed på MTV – med Bob Marley-fortolkningen Sunday Shining. Hans seneste album, Vanguard, var mange steder en anmelder-darling, men magtede ikke rigtig at fange publikum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA