x

Sufjan Stevens til Vega

Sufjan Stevens til Vega

Der gik fem år mellem udgivelserne "Illinois" og "The Age Of Adz", og derfor er det helt naturligt også lang tid siden Sufjan Stevens sidst har været en tur forbi Danmark. Men nu er han på vej tilbage for at spille i Store Vega 1. maj.

Det var også her man kunne opleve ham i 2006, hvor Stevens mødte op iført sommerfuglevinger og leverede en koncert, der blev kaldt "overvældende" og "dybt original" og modtog fem stjerner af GAFFAs Rasmus Falbe-Hansen.

Sufjan Stevens har senest udsendt albummet "The Age Of Adz", der kom kun to måneder efter den timelange ep "All Delighted People". Dermed er der altså masser af ny musik at blande ind mellem materialet fra plader som "Michigan", "Seven Swans" og mesterværket "Illinois".

På denne turné er vingerne udskiftet med neonfarvede kostumer inspireret af kunstneren Royal Robertson, så det bliver et både velspillende og farvestrålende ensemble, der til maj lægger vejen forbi København.

Sufjan Stevens kan opleves i Store Vega 1. maj, og forsalget starter fredag 25. februar via Billetlugen.dk samt Fona butikker landet over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA