Nyhed

Tim Christensen har indspillet nyt

Første skridt til sangskriverens næste album er blevet taget med indspilningen af syv sange

Følger man lidt med på Tim Christensens officielle Facebook-side vil man vide, at sangskriveren har været i studiet for at indspille nyt materiale. Men nu er der kommet lidt flere detaljer frem om indspilningerne til Tim C's fjerde soloalbum.

Tim gik i studiet 28. januar og fjorten dage senere blev første runde af indspilningerne afsluttet. Resultatet var syv sange, der dog stadig beskrives som "work in progress songs" af sangskriveren. Efterfølgende kunne man finde følgende indlæg på den officielle webside for studiet STC Studios, hvor sangene blev indspillet:

"Tim Christensen er med band gået i studiet med Frank Birch Pontoppidan (Tina Dickow, John Parish, Kashmir) ved knapperne. Dette foregår i STC Studio A. De første 7 numre er indspillet og folkene omkring sessionen udtrykker stor begejstring. Med Tim er Lars Skjærbæk, Søren Koch, Jesper Lind og Christoffer Møller."


Har man set Tim Christensen live som soloartist i de senere år, vil man kunne genkende de fire musikere fra koncerterne, og det er dermed en særdeles sammenspillet gruppe musikere, der skal være med til at indspille sangskriverens fjerde soloalbum.

Der er dog ingen melding om, hvornår Tim Christensen vender tilbage til studiet for at færdiggøre albummet, der forventes at blive udsendt i slutningen af året.

ANNONCE