x

Black Country Communion til Danmark

Black Country Communion til Danmark

De tre medlemmerne har en fortid i bands som Deep Purple, Dream Theater og Led Zeppelin, og når man så tilføjer guitaristen Joe Bonamassa får man supergruppen Black Country Communion, der til juli vil give deres første danske koncert.

Bandet består udover Bonamassa af sangeren Glenn Hughes, keyboardspilleren Derek Sherinian og trommeslageren Jason Bonham, og sammen udsendte de sidste år deres debutalbum, der er fyldt med beskidt 70'er-inspireret hardrock. GAFFAs Henrik Friis gav pladen fem stjerner, hvor han særligt roste den tidligere Deep Purple-sanger:

"Hans rocksang er fremragende – hele tiden på kanten af det krukkede, men altid intens. Sikke et register. Og så har han et stærkt modspil i gruppens mr. Nice Guy, Joe Bonamassa, som her tydeligvis nyder at blive beskidt og hårdrocket - mens Jason Bonham bare ligger Fandens tungt og godt".

Selvom debutpladen udkom i september 2010 arbejdes bandet allerede på en opfølger, der forventes at ligge klar til juni. Herefter skal bandet på en turné, der bringer dem forbi Danmark, hvor de kan opleves i KB Hallen 12. juli.

Billetsalget er netop startet, og billetter kan købes via Billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA