x

Cyndi Lauper til Esbjerg Rock Festival

Cyndi Lauper til Esbjerg Rock Festival

Der var i 2009 annonceret en koncert med Cyndi Lauper i Århus, der sammen med resten af hendes Europaturné blev aflyst på grund af forpligtigelser i forbindelse optagelser til forskellige tv-serier. Men nu annonceres der en ny koncert med den amerikanske sangerinde, der netop er blevet føjet til programmet for Esbjerg Rock Festival.

Cyndi Lauper havde et enkelt album med bandet Blue Angel på samvittigheden, da hun i 1983 debuterede som solist med albummet "She's So Unusual". Soloalbummet blev et kæmpehit, der indeholdt fire singler som gik top fem i USA, og albummet vandt hende en Grammy som årets bedste nye artist.

Det er her man finder sangene "Girls Just Want To Have Fun" og "Time After Time", men det var først i 1986 at Lauper gik nummer et på singlehitlisten med titelnummeret fra hendes andet album, "True Colors". Siden er kommet flere hits og en lang række udgivelser, hvor den seneste er "Memphis Blues" fra 2010.

Albummet havde navne som B.B. King, Allen Toussaint og Jonny Lang på gæstelisten og indhentede sangerinden en Grammy-nominering i kategorien Best Traditional Blues Album. Det var 12. gang hun var nomineret, og derudover har karrieren skaffet hende MTV Music Awards, American Music Awards og Rolling Stone Awards.

Til sommer kan Cyndi Lauper opleves til Esbjerg Rock Festival, hvor hun er på plakaten 18. juni sammen med OMD og UB40.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA