x

Jagger amok på paparazzi-fotograf

Jagger amok på paparazzi-fotograf

Som forsanger og energisk vildbasse i the Rolling Stones, har Mick Jagger været én af de allermest indflydelsesrige frontmænd nogensinde. Som solomusiker og privatmenneske, har sucessen imidlertid ladet vente på sig. Sagsanlæg er fulgt på sagsanlæg – senest i sagen om det ”kærlighedsbarn” han fik med en braziliansk fotomodel. Nu skal Jagger måske i retten igen, og denne gang vil anklagerne handle om voldeligt overfald.

57-årige Jagger blev nemlig (mildest talt) noget fortørnet, da han kom ud fra en restaurant i selskab med sin seneste erobring, den sensuelt yppige fotomodel Sophie Dahl, og opdagede en ivrigt fotograferende kvindelig paparazzo foran sig. Vidner fortæller til nyhedssitet news.com.au, at Jagger gik fuldstændig amok da han så fotografen – en 27-årig kvinde ved navn Lisa Carpenter.

I ægte gadeslagsmåls-stil angreb han nemlig lynhurtigt kvinden, vred kamera-remmen stramt om hendes hals, og klemte til – indtil hun skreg af smerte og iltmangel. Herefter åbnede Jagger lynsnart kameraet, eksponerede filmen, og krøllede den sammen.

Carpenter forklarer chokeret: ”Jeg prøvede at beskytte mig, men han var vild og ville ikke stoppe”. Der forlyder endnu intet om et eventuelt retsligt efterspil i sagen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA