x

Spændende showcase på Rust i Kbh.

Spændende showcase på Rust i Kbh.

Pladeselskabet VME fremviser ved en showcase torsdag d. 11. november på Rust nogle af deres nye up-and-coming-kunstnere. De i alt fem bands, der denne aften indtager scenen, er Viva Vertigo, Tiger Baby, Fuld Pensum, Tenderloud og El Ray. Arrangementet starter Kl. 21.00, og der er fri entré.

Tiger baby (billedet) har i juni i år udgivet deres debutalbum ”Lost In You”, og deres musik kan kort beskrives som en gedigen omgang elektro-pop. De har tidligere været support for Mew til deres dobbeltkoncert i Store Vega i maj 2003 og har desuden ligget på Det Elektriske Barometers hitliste to gange – første gang med nummeret "Chinese Fairytale", der lå på listen i syv uger, og anden gang med julenummeret "Abutere", der røg direkte ind på en andenplads i december 2003.

Tenderloud har just udgivet deres debutalbum ”Shadow Red Hand”, som er produceret af Simon Alpin fra Willard Grant Conspiracy. Musikken befinder sig i genren alternative country.

Viva Vertigo har i maj udgivet deres debutalbum ”Viva Viva”, som er produceret af The Raveonettes' Sune Wagner, der også spiller adskillige instrumenter på albummet.

El Ray er lig med surf-rock, mens Fuld Pensum står for en gang varieret hiphop.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA