x

ticktock debuterer på nyt pladeselskab

ticktock debuterer på nyt pladeselskab

Et nyt pladeselskab har sendt dagens lys. The Big Oil Recording Company har base i København og vil i første omgang satse på digitale udgivelser, som dog senere bliver fulgt op af vinylalbums.

Selskabet har allerede udgivet sin første ep, nemlig ticktocks "In The Belly Of The Whale #1". ticktock er et alias for den 23-årige sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Sebastian Zieler og en række af hans venner, og musikken er en blanding af singer-songwriter, lo-fi og elektronika. Zieler er også en af de to bagmænd bag The Big Oil Recording Company. Den anden er Andreas Nielsen, og de to beskriver sig som "semidanske og besatte af musik".

Andreas Nielsen og Sebastian Zieler fortæller videre i en pressemeddelelse:

"Big Oils profil er international, kinetisk, elastisk og eklektisk: vi begrænser os ikke til bestemte genrer – hvis vi synes, det er fedt, udgiver vi det. Bam!"

Næste udgivelse fra The Big Oil Recording Company kommer i marts og bliver en ep fra den såkaldte larmeduo Twice The Zorro, der blander alt fra hiphop til støj og "skamløs japanamopop", som selskabet udtrykker det.

The Big Oil Recording Company har arbejdet tæt sammen med den britiske kunstner Sam Brewster, som har designet selskabets logo og hjemmeside.

I maj planlægger selskabet en kombineret udstilling og koncert med unge engelske og danske kunstnere, og til efteråret følger selskabet forårets digitale ep'er op med hele albums på vinyl.

GAFFAs anmelder har taget pænt imod ticktocks debut-ep "In The Belly Of The Whale #1", som blev tildelt fire stjerner og blandt andet følgende ord: "Absolut et talent og et pladeselskab, vi gerne vil høre mere til."

Læs mere om Big Oil


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA