Nyhed

Maroon 5 udskyder Europaturné

Også pop/rockernes danske visit i Store Vega er blevet udskudt, men den gennemføres senere i år

Amerikanske Maroon 5 er i øjeblikket på en længere Europaturné, som mandag den 14. marts skulle have bragt de Los Angeles-baserede pop/rockere forbi Store Vega i København. Nu er koncerten imidlertid udskudt - sammen med resten af de europæiske datoer.



Årsagen er, at Maroon 5-forsanger, Adam Levine, har fået tildelt en rolle som dommer i det amerikanske talentshow, "The Voice", hvor han blandt andet sammen med Cee Lo Green skal opstøve og coache spirende sangtalenter.



Optagelserne til showet kolliderer med kvintettens Europaturné, og derfor har Maroon 5 altså set sig nødsaget at udskyde turnéen til senere på året.



Adam Levine udtaler i forbindelse med aflysningerne:



"Vi vil gerne undskylde over for vores fans. Vi er virkelig kede af, at vi ikke har mulighed for at blive i Europa og spille koncerterne på nuværende tidspunkt. Gutterne og jeg håber, vi kan komme tilbage senere på året. Vi er kede af den ulejlighed, det må have forårsaget."



Billetter købt til Maroon 5's visit i Store Vega 14. marts vil stadig være gyldige til den nye koncertdato, som ifølge gruppens bookingbureau, Live Nation, annonceres snarest.

ANNONCE